Tanken som räknas!  – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Tanken som räknas! 

​Många olika tankar som går runt idag! 

Ska samla ihop några tankar som skulle kunna hjälpa mig just idag och är det någon tanke som jag lägger bort just nu så kommer den troligen tillbaka om den är tillräckligt viktig och måste tas hand om.

Förut kunde jag inte sortera upp alla tankar som går runt i huvudet och det blev väldigt rörigt samt ej hanterbart. 

Vilka tankar vill jag ha kvar och vilka tankar kan väntas med och vilka tankar är tankar som andra lagt på mig. Vilka tankar vill jag vara och vilka tankar sänker mig, vilka tankar lyfter mig.

Just nu har jag stunden för tankar, sen är det egen träning och ett pass på TV4. Ska ta mig ut och springa också och låta kropp och knopp jobba tillsammans. Tror det blir ett bra avslut och utrensning av min sortering av tankarna. 

Ha en fin torsdag❤️

​​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.