Oscar Jöback

Att utvecklas som instruktör!

Hitta de inre hos dig som för dig vidare i din ledarroll. Hitta grundstenar för att guida dina kunder/ elever på klasserna.

Det finns inga hinder för vilka resultat du och dina kunder kan få i träningen och de mål man strävar efter. Det börja med din grundinställning!

Hur är du som ledare för din grupp?
Får du fram din information som du hade tänkt från början?

TCT som betyder Träning- Coaching- Terapi handlar om att hitta sina omedvetna handlingar samt utveckla sina medvetna. Teori under stora delen av dagen för att komma djupare in i din roll och personlighet. Vi tar fram det bästa från varje person i utbildningen och diskuterar ledarrollen.

Denna dag är för dig och dina kollegor att ta sig vidare och inte fastna i ”samma gamla spår” utan vill se möjligheterna. Du utvecklas, Gruppen/ kollegorna växer med varandra då man får veta mer om sin kollega och kan se varje persons styrkor och svagheter. Bygger upp teamet på klubben.

Kursen är psykiskt jobbig och fysiskt befriande. avslutar dagen med en klass där man får släppa ut alla känslor som kommit upp och som man inte har nytta av längre. Få svettas och trötta ut kroppen.

Är du som klubb intresserad av att ha denna utbildning som en kick off eller för motivation för dina instruktörer så ska du kontakta mig.

Runt 200 stycken har gått utbildningen just nu och fler blir det.

TID:
1 dags utbildning på 8 timmar som hålls på din anläggning.

MÅLGRUPP:
Instruktörer i alla former av gruppträning

INGÅR:
Utbildning material, Diplom

PRIS:

15000:- ex moms

KLUBBAR SOM GÅTT UTBILDNINGEN:

HOUSE OF WELLNESS – LINKÖPING
MALKARS – KALMAR
IKSU – UMEÅ
TRÄNINGSVÄRK1 – VÄSTERVIK
FORUM FÖR KROPP & SJÄL – MALMÖ
SENSIA – LULEÅ, BODEN, PITEÅ
Kommentar från Instruktörer om utbildningen:

”Hej Oscar!
Fantastisk bra utbildning. En väldigt personlig och öppen utbildning om ämnen och tekniker hur man hanterar känsliga situationer. Det är sådant man inte självmant tar upp för det går in lite på skinnet, men som är så oerhört nyttigt att dela med andra. Oscar själv strålar godhet och det är omöjligt att inte inspireras och bli glad av att han ständigt ler och skrattar.”

Niclas Carlzon


”Kan varmt rekommendera kursen. Oscar är en fantastiskt inspirerande föreläsare och instruktör. På kursen fick vi lära oss att inget är omöjligt, det är du själv som bestämmer och sätter gränserna, detta förmedlar han även på sina klasser där han med sitt pedagogiska sätt att instruera får alla att göra det de trodde var omöjligt. Lär känna dig själv och du kan påverka det mesta! Ett stort tack till denna underbara dag!”
Susanne Henning Personal-/gruppträningsansvarig på Forum för kropp och själ i Malmö.

Susanne Henning