Oscar Jöback

Kyckling Carbonara


Ingredienser:

1 Schalottenlök 

3 kycklingfilé 

1 pkt bacon

2 dl Créme fraiche 

1 dl permisan ost

Svartpeppar

Persilja

2 kycklingbuljong 

Spagetti
Gör så här:

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kycklingen i strimlor. Skär bacon i fina strimlor. Skala och finhacka löken.
  3. Knaperstek bacon i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Fräs löken i oljan. Tillsätt kycklingen och stek 3-5 minuter. Blanda i buljongen och crème fraiche. Låt koka upp. Blanda i osten. Rör om tills den smälter. Krydda med salt och peppar.
  4. Blanda kycklingsåsen med pastan och blanda ner baconen. Knäck ner ett ägg och rör om noga.Lägg upp på tallrikar. Toppa med extra parmesan, svartpeppar. Garnera med persilja.

Servera med valfri grönsaker😊

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.