Oscar Jöback

Dag 16 2016

  
Livet kan gå i en ständig upprepning!! Enda sätter att bryta det är att frigöra sig från sina föräldrar och inse att man väljer själv hur man vill leva sitt liv. Inse att jag behöver inte stå i skuld till en föräldrar.

Alltid spännande att höra andras livshistoria och det bästa med dessa berättelser är när den man pratat med har frigört sig från sina föräldrar och slutat döma dem. Då kommer man närmare varandra på riktigt. 

Man kan lägga skulden till sina föräldrar att dom kunnat göra det annorlunda, men acceptera att dom gjorde som dom tyckte var bäst just då och det går inte att förändra det som varit. 

Jag kan bara jobba på att leva mitt liv som jag vill och familjen finns kvar iaf. Fokusera vad du kan göra för förändring för att inte fastna och upprepa dina föräldrars beteende. 

Då tror jag att vi kommer varandra närmare.

Du kan inte förändra det som varit, men du kan skapa din framtid❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karoline

    Livet är för kort för att gå i repris, precis som du säger skapar man sig sin framtid och lämnar det förflutna bakom sig..
    Men ibland kan man ha ett behov av att få svar på frågor för att kunna förstå och inte göra om händelser ur det förflutna med sina egna barn..