Oscar Jöback

Dag 15 2016

  
Sitter in på sena timmen med 12 veckors programmet. Ligger på ca 160 övningar som ska göras under dessa veckor.

Detta är bara övningarna som man ska göra på gymet. Nu är det dags att göra alla övningarna för programmet man kan göra hemma😊

Nu är bästa tiden att sitta och jobba lite. Inga mobiler som ringer, inga måsten och   inga mail:) Så fokuset är total💪🏼

Jag är övertygad att resultaten kommer bli bra för alla som hoppar på detta. Dom som har kört T60 dagar kommer även kunna använda detta program och få en helhet av både styrketräning 12 veckor och förbränningsträningen som T60 är.

12 veckor är bara en början till att få till så träningen blir en del av ens vardag. Det kommer endast vara 4 träningsdagar i veckan och det har många tid med. 

Det är 4 timmar i veckan och det är absolut ingenting om man tänker på hur många timmar det är kvar att göra andra saker under en vecka:)

Hoppar du på så har du bestämt dig att följa detta till punkt och pricka. Hoppa inte på om du inte är övertygad att du ska eller kommer kunna fullfölja detta.

Det är inte övningarna som ger resultat utan din investering av vilket fokus du ska ha till övningarna och att våga utmana sig samt att det kommer vara jobbigt.

Mer info på: [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.