Oscar Jöback

Kycklingfilé fylld med bacon & créme fraiche

   
    
    
 
Ingredienser:

1 paket bacon

3 st kycklingfilé 

Färsk basilika

1 créme fraich permesan vitlök

Tillbehör:

Blandsallad och färsk tortelloni.

Tillagning:

Ugn: 220 grader Tid: 30 min

  • Tina upp kycklingfilé.
  • Skiva bacon och blanda ner bacon med créme fraiche i en bunke.
  • Smeta ut en del av blandningen i kycklingen och spara lite för att lägga på kycklingen som ett täcke.
  • Strö över färsk basilika som jag har hackat.
  • Lägg kycklingfilé i en form och in i ugnen.

Servera sen med en sallad som du tycker är god och koka upp vatten till tortelloni så den blir klar samtidigt som kycklingen blir klar.
Smaklig måltid.

Beroende antal som äter så får man göra mer. Men denna laddning skulle kunna räcka till 4 personer. Så 4 st kycklingfiléer men jag hade bara 3 kycklingfiléer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.