Efter Nyår! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Efter Nyår!

Det är absolut inte det lättaste att få timmarna att räcka till. Så då behövs det planering för att få allt att fungera.
Timmarna räcker plötsligt till och jag har plötsligt tid över.
Som förälder så är det ännu krångligare!
1 januari är det 227 dagar kvar till IRONMAN! Så det dags att lägga in ny växel för att få in sina timmar träning i veckan.
Jag har suttit och gått igenom våren.
Kollat vilka fasta tider jag har med PT kunder, klasser och vilka timmar jag ska vara hemma! Lägga in mina träningstimmar på tidiga mornar och sena kvällar.
Jag brukar ligga på ca 6 timmar sömn per natt och klarar mig på det. Kanske att jag kommer lägga mig på 7 timmar under en period.
Träningsmängden är inga problem. Det handlar bara om att det blir varierat och att jag äter det jag behöver ha i mig för att orka och bygga upp min kropp inför IRONMAN, men också Vasaloppet som är närmast, sen Vätternrundan , vansbron och lidingöloppet som jag faktiskt bokade in mig på idag.

En stor del av min träning kommer innebära den mentala träningen. Att psykisk vara stark och investera bra, positiva bilder som tar mig till mål.
En negativ tanke kan göra att loppet kännas som en evighet och allt blir skitjobbigt.

Bra grundplan för 2015 kommer inte bara innebära mer tid till livet, utan även bra jobb som gör att jag kan få in mer tid att göra det jag vill.
När jag väl jobbar så är det 100%

227 dagar kvar och det ser ut att vara massor av dagar, men plötsligt så står man där på starten och ska hoppa i vattnet.
Så jag ska fånga dagen och utnyttja mina timmar väl.

Allt går om målet är tillräckligt motiverat.

Lägg upp din plan och håll dig till den:)

Lycka till

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.