Lucia – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Lucia

13 december och idag kom första snön just här hemma. Blir så otroligt vackert med all belysning och den vita snön.
Jag hoppas att det är snö som snart kommer ligga kvar. Bli kompakt och knastrande att gå på. Älskar ljudet och känna hur kylan biter sig mot kinderna.
Nu på morgonen blev det en runda och jag tvekade inte ens att gå upp och ta mig ut. Många andra gånger som just vädret har varit dåligt har det varit en ursäkt för att inte komma iväg.
Det finns verkligen inget dåligt väder. Jag får bara ta på mig därefter istället och det blir perfekt det också.

I lurarna tänkte jag idag att meditationsmusik var passande. Inga dunkande, trallande låtar som tog bort mig från mina tankar. Utan lät mina tankar vara där och sorteras upp. Varje tanke väckte känslor och på olika nivåer. Helt ok! Bara att låta det vara där och sen om en tanke stannar, fundera på varför den var så viktigt och varför väcker den så mycket hos mig.
Det var en skön känsla att springa med den lugna musiken och kommer troligen göra det fler gånger.
Min tanke med träningen inför IRONMAN Kalmar är just att vara fysisk och mentalt stark. Mitt race, mitt lopp! I allt som kommer vara och den folksamling, hysterin så kommer jag vara lugn i det och ta in det som händer och jag tävlar bara med mig själv.

Jag ska göra det absolut bästa jag kan fram till 15 augusti. Förbereda mig så mycket det går och vara så nöjd med den tid jag investerat.
Det ska gå ihop med familj och jobb också:)

Nu är det dusch och lite skön frukost.
Lovat bror att hämta Ebba och skjutsa henne till gymnastiken idag. Ska bli härligt att träffa henne.

Ha en fortsatt fin dag och jag har begränsing idag på schemat också. Det blir stenhårt och bra.

Sankta lucia på er:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.