Konsekvent träning! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Konsekvent träning!

Pussla ihop dina dagar är inte så svårt! Lägg en grundplan på hur du skulle vilja ha veckan och sen följa den. Ibland kommer det oväntat upp saker sonandes planerat och du ska vara inkluderad i det. Men det gör inte att din träning försvinner för det. Behöver du verkligen ta mötet som du planerat in din träning så får du väl bara flytta den till senare. Tex när barnen lagt sig!!

Om du planerar in 3 ggr i veckan med träning så gör dom. Är du trött så är inte problemet på din trötthet att fortsätta sitta i soffan och säga att du borde, men det är för kallt eller du är för trött.

Ursäkter kommer ingen långt på och troligen kommer man stå på samma plattform om 1 månad, 6 månader , 1 år . Melodin om att man borde sjunger man fortfarande på.

Börja planera , lägga en grund hur ditt 2015 ska bli!
Är det ett år till med klagan , ursäkter eller kommer du investera och ge din kropp hopp om att orka mer och få smärtor att ev försvinna.

Inga nyårslöften…… Planera innan och inte till glas champagne .
Du lyfter glaset för att din plan är klar och att göra en förändring.

Var konsekvent och ta dig iväg på din träning. Till slut blir det av automatik du bara drar på dig träningskläderna och tar dig ut. Du skapar en vana i din vardag och en del av ditt liv.
Allt nytt måste upprepas flera gånger för att det ska bli en vana.
Är det 3 dagar i veckan du hinner med eller 1 gång så ska du vara konsekvent i det.

Du kan!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.