Föreläsning✔️ Så kul att föreläsa❤️ Gör det gärna mer. Handlade om träning, kost och planering för att få med träningen i allt annat som måste göras. Stim kör igång med stegräkning vilket är bra sätt att få igång alla anställda. Kör då det ryker om sulorna – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Föreläsning✔️ Så kul att föreläsa❤️ Gör det gärna mer. Handlade om träning, kost och planering för att få med träningen i allt annat som måste göras. Stim kör igång med stegräkning vilket är bra sätt att få igång alla anställda. Kör då det ryker om sulorna

from Instagram: http://ift.tt/1u8julG September 30, 2014 at 12:20PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.