Fick tyvärr inte jobbet. Var på intervju för några veckor sen. Stod mellan mig och 2 till. Tråkigt, men allt har en mening och denna gång gick det inte hela vägen. #biggestloser #jobb #PT #hälsa #fitness #viktminskning September 09, 2014 at 04:12PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Annons

Fick tyvärr inte jobbet. Var på intervju för några veckor sen. Stod mellan mig och 2 till. Tråkigt, men allt har en mening och denna gång gick det inte hela vägen. #biggestloser #jobb #PT #hälsa #fitness #viktminskning September 09, 2014 at 04:12PM

from Instagram: http://ift.tt/WMtFPz September 09, 2014 at 04:12PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons