Ironman 2015 – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Ironman 2015

Plötsligt känns det så rätt att bara anmäla sig. Göra det i farten av allt annat i livet och egentligen inte vet om jag hinner. Men efter att landat och förstått att jag tog tjuren i hornen och anmälde mig så känns det så rätt.
Jag vet att det kommer ligga mycket arbete bakom för att klara detta.
Det är otroligt motiverande för mig att ha detta i sikte och något som riktar min träning. Lätt att träning blir något för att bibehålla det man har. Nu är det att forma om och att sätta sig själv i situationer och utsätta kroppen för något knopp och kropp inte riktigt kan relatera till. Jag vet att när det är gjort så kommer jag växa så mycket, men resan dit ger mig kunskaper och hinder som är ovärdeliga och som jag kommer ha lärdom av resten av mitt liv.
Jag går in med bra energi i detta och ser framemot att stå vid starten och vara iväg.
Jag kommer inte bara fysiskt träna, utan även mentalt utsätta mig för att riva psykiska hinder. Tror att dom är de värsta att bära när man ska prestera. Jag räds inte för saker idag som jag gjorde förr och det är för mig en fördel att utveckla mitt mentala ännu mer.

Det är långt kvar till 15 Augusti 2015, men plötsligt är dagen det där.
Jag ska på bästa möjliga sätt skriva här på bloggen min resa med träning, kost och jobb och livets pussel.

Hoppas du följer med och på något sätt kanske inspireras, motiveras och agerar. Agerar på det sättet att du själv kommer igång och riktar träning, livet till dom mål du vill förverkliga.

Ligger bra till än så länge med träningen. Jag har tränat så gott som varje dag från dagen jag anmälde mig.
Dags att börja räkna ner.

Kalmar triathlon / Ironman 15 Augusti 2015 är mitt sikte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.