Toppform 60 dagar – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Toppform 60 dagar

20140731-004511-2711994.jpg

Kommentarer av några deltagare som varit med T60:

Karin

“Som heltidsjobbande 4-barns mamma är det inte lätt att hinna eller orka med träning.
Med Oscars dvd-skivor har jag fått effektiv och maximal träning på bara ca 30 minuter om dan!
Jag känner mig starkare och gladare och har fått mycke bättre flås!
30 minuter om dan hinner alla med.
Träningen är varierande, utmanande och rolig.”

Elisabet

Bra allsidig träning att snabbt komma i form med.

Helena

JÄTTEBRA att du kör alla övningar till max så att man ser att även du blir helt slut 🙂 Kanonbra med fb-gruppen där man kan bli peppad och peppa varandra. Kul att även bli peppad av dig, då känner man sig sedd, viktigt 🙂
Helt enkelt är allt mycket positivt!

Än en gång STORT TACK för en inspirerande tid! Och om du kör igång igen med typ Level 2 av Toppform 60, hör av dig!!

Emelie

Visst fanns det stunder under dessa 60 dagar när energin sviktade, men då var det fantastiskt att ha Oscar och gruppen som peppade och kom med värmande ord. Gruppen på FB var skön att ha, där kunde man skriva sina funderingar och ta del av andras. Oscar delade med sig av goda recept, information för att öka vår kunskap om träning och vår kropp och och glada tillrop. Hade man frågor eller funderingar fick man alltid svar snabbt.

Jag kan verkligen starkt rekommendera ‘toppform på 60 dagar’, det är en fantastisk investering! Jag har fått en starkare kropp och bättre kondition, jag har lärt mig att jaga orkar mycket mer än vad jag tror, att mycket sitter i huvudet. Jag har lärt mig hur övningarna ska utföras korrekt för att inte skada kroppen. Men det som betyder minst lika mycket är att jag idag har en större energi att klara vardagen som för mig är ett liv med småbarn. Jag har nu fått in träningen som en rutin, jag vet att den gör mig gott och det som känns skönast är att jag nu vill träna eftersom jag jag så tydligt känner fördelarna med den.

Oscar har varit det största stödet under dessa 60 dagar, han har pushat mig till att ta ut mig till det yttersta, han har fått oss alla i gruppen att känna oss viktiga och sett oss utifrån våra individuella förutstättningar till att träna och ta ut oss. Det har funnits pass då man man helst velat ha en pausknapp på honom:) men det bästa med honom är att det inte finns någon sådan, det är det som gett mig mina resultat!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.