En pasta med en härlig sås, gjord av västerbottenost, färskost, mozzarella, créme fraiche och grädde. Här serverad med broccoli och toppad med kallrökt lax i bitar. 4 person(er). 400 gram spagetti 1 stånd broccoli 4 st laxfile Koka pastan, koktid beroende på vilken sort det är. Lägg i broccolibuketterna och låt dem koka med de sista 5- 6 minuterna. Sås: 3 dl créme fraiche 1 dl grädde 2 dl riven herrgårdsost 1 dl prästost, riven ½ tsk timjan, torkad ½ tsk basilika, torkad salt och peppar Koka upp créme fraiche och grädde. Lägg i osten, timjan och basilika. Låt koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda runt såsen i den varma och kokta pastan/broccolin och lägg på laxbitarna. Strö riven parmesan över. Passade på att vara i trädgården och hämtade färsk timjan och basilika också. Jag tog den ost som fanns hemma. Istället för att slänga den sista ostbiten man har till frukost, så använd den till matlagning. Funkar för vuxna och barn. Mild smak som passar alla. Servera med grönsaker och avocado – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

En pasta med en härlig sås, gjord av västerbottenost, färskost, mozzarella, créme fraiche och grädde. Här serverad med broccoli och toppad med kallrökt lax i bitar. 4 person(er). 400 gram spagetti 1 stånd broccoli 4 st laxfile Koka pastan, koktid beroende på vilken sort det är. Lägg i broccolibuketterna och låt dem koka med de sista 5- 6 minuterna. Sås: 3 dl créme fraiche 1 dl grädde 2 dl riven herrgårdsost 1 dl prästost, riven ½ tsk timjan, torkad ½ tsk basilika, torkad salt och peppar Koka upp créme fraiche och grädde. Lägg i osten, timjan och basilika. Låt koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda runt såsen i den varma och kokta pastan/broccolin och lägg på laxbitarna. Strö riven parmesan över. Passade på att vara i trädgården och hämtade färsk timjan och basilika också. Jag tog den ost som fanns hemma. Istället för att slänga den sista ostbiten man har till frukost, så använd den till matlagning. Funkar för vuxna och barn. Mild smak som passar alla. Servera med grönsaker och avocado

from Instagram: http://ift.tt/1vGLutU July 04, 2014 at 10:02PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.