Elden under snön av Palden Gyatso “vittnesmål av en tibetansk munk” Börjar komma in i boken och spännande att läsa, men det händer andra saker i ens djupa inre också som får mig att tänka om och bli stark. Det andra som stärker mig är min dagbok. Skriva ner tankarna och reflektioner av livet. Dagböckerna kommer följa med mig resten av livet och bli något som jag lämnar efter. Detta är en del av min träning, fast mentalt❤️ #health #hälsa #mind #tankar #tillit #tro #träning #mentalt #nu #trust July 04, 2014 at 03:40PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Elden under snön av Palden Gyatso “vittnesmål av en tibetansk munk” Börjar komma in i boken och spännande att läsa, men det händer andra saker i ens djupa inre också som får mig att tänka om och bli stark. Det andra som stärker mig är min dagbok. Skriva ner tankarna och reflektioner av livet. Dagböckerna kommer följa med mig resten av livet och bli något som jag lämnar efter. Detta är en del av min träning, fast mentalt❤️ #health #hälsa #mind #tankar #tillit #tro #träning #mentalt #nu #trust July 04, 2014 at 03:40PM

from Instagram: http://ift.tt/1s8J72O July 04, 2014 at 03:40PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.