Cirkelträning idag. Helt gäng som körde hårt idag. Blev runt 12 stationer och i varje station var det pyramid träning. Vissa övningar blir slitiga och andra kan man känna viss andhämtning fast det är jobbigt. 1 station blev tex armhävningar. Man börjar på 1 rep och vilar 5 sek. Sen 2 rep och vila 5 sek osv. Tills man kommer upp till 10 rep. Då byter man station och upprepar samma sak igen, men med ny övning – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Cirkelträning idag. Helt gäng som körde hårt idag. Blev runt 12 stationer och i varje station var det pyramid träning. Vissa övningar blir slitiga och andra kan man känna viss andhämtning fast det är jobbigt. 1 station blev tex armhävningar. Man börjar på 1 rep och vilar 5 sek. Sen 2 rep och vila 5 sek osv. Tills man kommer upp till 10 rep. Då byter man station och upprepar samma sak igen, men med ny övning

from Instagram: http://ift.tt/1qsoUWA July 03, 2014 at 09:52PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.