60 dagar, förbättrad hälsoålder, piggare, starkare, smidigare och smalare. Gjort inlägg på min blogg. Gå in på loppi.se och klicka på min bild. Då kommer ni in på bloggen. Finns priser där och mail om du vill anmäla dig. oscar@oscarjoback.com Vill du göra en förändring och slippa känna dig trött och tung? Anmäl dig nu. Sista tillfället för anmälan är 9 Maj. Sov gott! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

60 dagar, förbättrad hälsoålder, piggare, starkare, smidigare och smalare. Gjort inlägg på min blogg. Gå in på loppi.se och klicka på min bild. Då kommer ni in på bloggen. Finns priser där och mail om du vill anmäla dig. oscar@oscarjoback.com Vill du göra en förändring och slippa känna dig trött och tung? Anmäl dig nu. Sista tillfället för anmälan är 9 Maj. Sov gott!

from Instagram: http://ift.tt/1hRCMS9 April 30, 2014 at 01:03AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hade älskat att vara med! Hade jag haft råd så hade jag mer än gääärna varit med!

    Hoppas det blir lyckat!