Då är loppi eventet snart igång och jag har pepptalk delen för att komma igång att träna. @alskaattbaka Caroline Ahlqvist är på plats också och inspirerar med sin underbara bok “ÄLSKA ATT BAKA”. #loppi #föräldrar #träning #pepp #event #life #livet April 26, 2014 at 11:06AM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Då är loppi eventet snart igång och jag har pepptalk delen för att komma igång att träna. @alskaattbaka Caroline Ahlqvist är på plats också och inspirerar med sin underbara bok “ÄLSKA ATT BAKA”. #loppi #föräldrar #träning #pepp #event #life #livet April 26, 2014 at 11:06AM

from Instagram: http://ift.tt/1lf8oqo April 26, 2014 at 11:06AM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.