En helt ledig fredag var absolut inget fel. Det har verkligen varit en skön och lugn dag idag. Önskar fler dagar som denna. Nu sova och imorgon träffa lilla mormor❤️ #ledig #free #me #mormor #farmor #farfar #love #instapic #indtalove #instamoment #lördag #saturday February 07, 2014 at 11:47PM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

En helt ledig fredag var absolut inget fel. Det har verkligen varit en skön och lugn dag idag. Önskar fler dagar som denna. Nu sova och imorgon träffa lilla mormor❤️ #ledig #free #me #mormor #farmor #farfar #love #instapic #indtalove #instamoment #lördag #saturday February 07, 2014 at 11:47PM

from Instagram: http://ift.tt/1g40PzC February 07, 2014 at 11:47PM
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.