Oscar Jöback

Lidingöloppet!

Om 11/2 vecka är det dags för lidingöloppet igen. Ett år går verkligen fort och nu är det dags att stå vid starten och ha 30 km framför sig. Jag ser fram emot det, men det kommer bli jobbigt. Jag sprang igår tisdag och har kraftig träningsvärk i vaderna. Hoppas det släpper. Jag behöver springa mer nu och sen återhämtning några dagar innan loppet. Måste vara lätt i kroppen när jag ska springa!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Oskar! Jag undrar en liten sak… Jag försöker gå ner i vikt och styrketränar tre gånger i veckan. Då och då kan jag slänga in några långpromenader eller en löptur men styrketräningen är regelbunden (ett funktionellt pass i veckan och två egna gympass i gymmet med framför allt fria vikter).
    Tänkte börja bli mer strikt med kosten nu och satsa på 2g/kg kroppsvikt och hålla ett kaloriunderskott på 500 kcal.
    Jag är inte så förtjust i proteinshakes men dricker ändå två om dagen för att få i mig protein. Jag satsar på att hellre äta mer kött i måltiderna och minska kolhydraterna. Nu undrar jag om det är normalt att vara SÅ HÄR mätt under viktnedgång? Jag äter ibland fastän jag inte är hungrig bara för att få i mig rätt mängd kalorier och proteiner (Jag väger mat och räknar proteiner via shapeup).
    Det känns så fel att vara proppmätt och samtidigt gå ner i vikt. Kan detta verkligen stämma? Är inne på dag tre idag, sötsug är i för sig väck och har inget behov att småäta.
    Vad tror du? Är detta rimligt? Kommer magen vänja sig och kommer hungern senare?

    Tackar hemskt för svar!

    Ps. Din bok är beställd och efterlängtad!

    Allt gott!

    Amanda