Oscar Jöback

Värmdö – Stockholm – Södertälje – Strängnäs….

Nu har denna dag passerat och min kropp är trött. Ska lägga mig nu snart så jag orkar med morgondagen.
Det har varit en rolig dag och med gott sällskap med Bea så blir det enklare att jobba.

Började med att jag åkte hem till Bea och bjöds på en morgonkaffe innan vi drog iväg. Bea skulle också köra klass i Strängnäs. Så vi passade på att åka tillsammans, men först skulle jag förbi World Class Södertälje och köra min klass jag har 1 gång i månaden:)

_DSC1077

Blev inte så många bilder från Södertälje:) Jag höll i kameran och samtidigt köra klassen…
Roligt var det och bra uppladdning inför Strängnäs.

Bea passade på att dra iväg och springa medan jag hade min klass och sen tog vi oss till ett fik där bea fyllde på med mat. Jag hade med mig egen mat som jag hade lagat natten till Lördag. Kunde inte riktigt sova…så jag startade upp med att laga mat och hacka grönsaker…. sån är jag!!

_DSC1068

_DSC1069

Vi begav oss sen mot Strängnäs kom ungefär 1 timme innnan min klass. Trevligt välkomnande av personalen och det bjöds på lite godsaker som jag gärna tryckte i mig efter min klass. Passade även på att äta matlådan som var typ jättestor.

_DSC1091

_DSC1090

_DSC1095

_DSC1094

Det är alltid spännande att möta nya människor som inte har kört för mig och sen mötas så vi alla kan träna ihop och att alla kan följa med i mina steg. Efter att vi lärt känna varandra lite och känt på dom första stegen så började gruppen slappna av något och stegen blev mer flytsamma. För mycket tänk och inte släppa presteraren kan göra att man krånglar till det för sig själv fast det inte behöver vara svårt eller att man inte kan steget.
När alla släppte loss så var det inte svårt att göra stegen och då flög alla fram på golvet:)

Det var mycket roligt och jag tror nog att jag körde slut på dem iaf och hoppas på lite träningsvärk i morgon när dom vaknar.
Vi stannade kvar en kortis efter våra klasser och sen drog vi iväg igen…fast nu hem!
Då vi passerar Nykvarn….där jag är uppväxt så passade jag på att visa Bea huset jag bodde i som barn. Idag känns det huset så litet, men då så stort! Nu var huset svart och när vi bodde där var det vitt med rosa knutar:)

Tack för idag Södertälje och Strängnäs- Jag kommer att sova gott nu och drömma vackra drömmar.

_DSC1176

_DSC1194

_DSC1146

_DSC1145

_DSC1139

_DSC1123

_DSC1104

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena Furuland Garrido Oliva

    Jättehärligt danspass!!! Du är en fantastisk dansare! Finns heller ingen bättre träningsform. Inte för mig iallafall 😉 Feelgood-känslan hänger fortfarande med från i lördags.
    Dansar mer än gärna med dig igen 🙂 I just love to dance!/Helena

  2. Mia Wilander

    Ja vi var helt slutköra – lika mycket i våra kroppar som i leende-musklerna! Det var ett jättekul pass du körde med oss i Strängnäs! Kom gärna tillbaka snart igen!