Oscar Jöback

New York – Stockholm

_DSC1035

_DSC1020

_DSC1013

_DSC1001

_DSC1000

_DSC0977

Titta lite extra noga på bilden ovanför och berätta vad du ser. Det händer något på bilden som är lite annorlunda. Ingenting är konstigt i New York. Berätta för mig vad du då upptäcker. Jag själv såg inte detta från början…hahahaha!!

_DSC0968

Dags att snart resa hem till Sverige igen. Haft det underbart här och vill helst stanna kvar. Älskar verkligen denna stad och allt detta liv och rörelse så känner jag mig lugn. Skön känsla i en storstad.
Här är det lite bilder jag tog igår när jag var på Time Square och bara tittade på allt folks som passerade. Fanns stolar mitt i smeten som man bara kan sätta sig ner och iaktta.

Det gäller nu att ladda inför hela resan hem och jag kommer troligen att vara mycket trött imorgon torsdag när jag landar runt lunch. Jag kommer åka hem direkt och ta det lugnt.

Några PT kunder på fredag och sen är det klasser på Lördag. Kommer då vara på 2 olika ställen. Bea och jag ska till samma ställe och köra klass på lördag.

Lång resa hem, så jag ska trycka in BODYPUMP koreografin då det snart närmar sig Les Mills kvartaler igen samt lägga upp min träningsschema för kommande veckor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.