Oscar Jöback

Kyckling med Quinoa

bild

bild

bild

bild

bild

bild

bild

 

Ingredienser

99 g Färska skogschampinjoner
95 g Purjolök
516 g Kycklingfile
139 g Vispgrädde 40%
43 g Skånsk senap
8 g Smör 80%
87 g Krossad ananas
68 g Turkisk yoghurt
1 1/3 tsk Sambal Oelek

2 dl Quinoa

 

GÖR SÅ HÄR:

Stek på kycklingbitarna i smöret och lite rapsolja. Skiva champinjonerna, purjolöken och lägg i när kycklingen fått lite färg. Häll ner vispgrädden ( jag hade mjölk istället), Yoghurt, krossad ananas ( jag hade färsk ananas som jag krossade)
Häll i Sambal Oelek och senapen och krydda.

Koka upp Quinoan

 

NÄRINGSINFORMATION 4 PERS
KCAL 1042

PROTEIN: 39%
KOLHYDRATER: 11%
FETT: 51% (om man har vispgrädde, mindre med mjölk)

PER PERSON:

PROTEIN: 33g
KOLHYDRATER: 9g
FETT: 20g

 Quinoa 1 dl:

Skärmavbild 2013-01-27 kl. 16.25.31

 

 

 

Smaklig spis:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.