Ingredienser
99 g Färska skogschampinjoner
95 g Purjolök
516 g Kycklingfile
139 g Vispgrädde 40%
43 g Skånsk senap
8 g Smör 80%
87 g Krossad ananas
68 g Turkisk yoghurt
1 1/3 tsk Sambal Oelek
2 dl Quinoa
GÖR SÅ HÄR:
Stek på kycklingbitarna i smöret och lite rapsolja. Skiva champinjonerna, purjolöken och lägg i när kycklingen fått lite färg. Häll ner vispgrädden ( jag hade mjölk istället), Yoghurt, krossad ananas ( jag hade färsk ananas som jag krossade)
Häll i Sambal Oelek och senapen och krydda.
Koka upp Quinoan
NÄRINGSINFORMATION 4 PERS
KCAL 1042
PROTEIN: 39%
KOLHYDRATER: 11%
FETT: 51% (om man har vispgrädde, mindre med mjölk)
PER PERSON:
PROTEIN: 33g
KOLHYDRATER: 9g
FETT: 20g
Quinoa 1 dl:
Smaklig spis:)
Detta måste jag prova!
Ser smaskens ut