Oscar Jöback

Min Middag!!

 

Då har jag satt in min mat i programmet och ser direkt hur mycket jag kommer att få i mig i Kalorier för denna måltid.

BLÅ = Kalorier
RÖD = Proteiner
GRÖN = Kolhydrater
GUL = Fett

Totalt för denna dag som kanske inte är den bästa är att jag får hur mycket jag har fått i mig denna dag. 808 Kcal vilket är mycket lite för mig, men jag har kvällsmålet också kvar:) Men jag kommer hamna under vad jag ska ligga på. Den blå ska täcka hela och inte gå över sträcket som syns här. Ligger den över så har jag fått i mig mer kcal än vad jag behöver då mitt mål är att tappa 5 kg.

Det jag ska göra är att lägga in alla mina träningsprogram för kommande vecka och sen de måltider jag vet att jag ska ha i mig. Skulle jag stoppa i mig något annat utöver vad jag har i matlådan så kommer det att läggas in och jag ser hur detta kommer påverka mitt kcal intag.

Dom kunder som är fasta kunder nu kommer troligen att få komma igång med detta så jag hela tiden kan lägga in deras träning och ev matschema/ recept för att kunna uppnå sina resultat:)

Nu är det laddning inför Vasaloppet som gäller och jag ska vara i kanonform iför denna dag 25 Februari.

Resultat kommer när man är beredd att satsa och investera till 100%

Nu till helgen blir det Halmstad och jag tar även med mig mina böcker….dock bara ett viss antal. Så det blir först till kvarn som får köpa boken direkt av mig.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.