Oscar Jöback

Träning, träning, träning….

Torsdag den 6 December och tänk att vi närmar oss slutet på 2012 och ska snart gå in i ett nytt år med alla dessa årstider som vi har.
Jag har tränat själv och jag har tränat andra idag. Jag känner mig härligt trött i kroppen, samtidigt som jag skulle vilja träna lite mer.
Min plan blir då att jag ska stretcha kroppen och sträcka ut musklerna. Framförallt de muskler som min kiropraktor sagt till mig att stretcha ut.

För många kan jag tänka mig att jul stressen börjar infinna sig, men vad är det man ska stressa till när förberedelsen ska vara någonting man ska njuta av. Om fler kunde behålla sin träning igång 1-2 ggr i veckan så tror jag att allt runt omkring som måste fixas kommer att göras mer kontrollerat och kommer inte att kännas lika stressande.

Jag känner att träningen får mig att reflektera och göra mer förnuftiga beslut. Så du som har varit duktig hela våren….se till att inte falla vid mål linjen och sen måste börja om från början.
Känns det som mycket att göra så ta ner träningen till 1 eller 2 ggr i veckan ( beroende på vad du gjort innan). Men det viktiga att hålla igång iaf för att sen när man vill komma igång igen så kommer det inte kännas lika tungt och kännas som världens uppförsbacke.

Under ledigheten så ge dig själv tid att vara med barnen och var utomhus och få frisk luft och bara vara.
Jag själv älskar att kunna vara med brorsans barn och själv ta fram barna sinnet och leka för fullt.
Självklart underlättar det att följa barnens tempo om man själv har tränat lite.

Min bok som kommer i mellandagarna och bra start för det nya året kan hjälpa dig till att komma igång och få kontinuitet på din träning.
27 Dec ska den vara ute i bokhandeln:) Jag längtar efter att få hålla i boken…. det blir verklighet just i denna stund att det kommer vara många som läser boken och förhoppningsvis börjar göra en förändring i sina beteenden och förändrar gamla vanor.

Nu är det snart helg och jag får önska er alla en riktigt skön helg med god mat, skönt väder att vara ute och promenera sam gott sällskap som ger kärlek och värme.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.