Oscar Jöback

Mitt Vinterland!

Tänk att vintern kom iaf:) Nu har det snöat hela tiden i 2 dagar här på Värmdö och jag har hunnit skotta 3 ggr idag Fredag. Men jag känner mig skön i kroppen och kan verkligen på ett konstigt sätt njuta av att skyffla iväg denna snö och inte behöva tänka på något annat.

Sitter hemma och har tänt upp en massa ljus…mysigt och självklart uppkopplad genom mobilen. Kanske bra att inte använda all batteri på mobilen när det är strömavbrott:)??

Idag har jag varit iväg och kört en klass för ett företag och det blev en Step-Up. Fick mycket beröm för den klassen och dom hoppades på att jag skulle komma tillbaka:) Vi får väl se hur det blir med det. Jag tyckte att det vara kanon kul, men inte jag som bestämmer om jag ska dit igen:)

Imorgon är det klasser igen. Ska bland annat åka till min hemstad Södrtälje och gästa. Det blir World Class Södertälje och jag ska då köra en Dance Aerobic. Ska bli roligt.

Söndag blir det Kvartal på Sportlife Östemalm och det blir min sista för denna kvartal. Bodypumpen är grymt bra och rolig att köra.

När jag inte kommer att jobba i helgen, så kommer det bli att koppla av lite och troligen skotta samt besöka min fina mormor som snart är 90 år om typ 10 dagar. Saknar hennes goda mat som jag fick när jag var på besök hos henne som barn. Saknar hennes bullar som var färdig gräddade när man kom förbi efter att jag hade varit och simhoppstränat, Saknar hennes historia om hur hon och morfar träffades. Spelar ingen roll hur många gånger hon berättat den historien, saknar när hon stannade upp alla sina sysslor bara för att lyssna på mig, saknar att sitta under äppelträden mormor och morfar hade i deras hus dom bodde i och titta på båtarna som gick förbi kanalen. saknar dom stunderna vi kunde spela kort i timmar och mormor älskade det. Min världens bästa Mormor!

;

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.