Oscar Jöback

Långa dagar….

Känns verkligen som långa dagar. Jag var riktigt seg imorse när kl ringde 05.30. Mörkt utanför och det regnade. Inte fr att det gör mig något att det regnar, men att det är mörkt gör det verkligen inte lättare att ta sig upp och sätta sig i en kall bil. Jag skulle upp och ha klass på TV4 07.15 och sen PT kunder.

Dags att öka värmen på värmepumpen nu så golvet känns varmt och skönt nu när man ska upp. Allt som har med värme att göra underlättar mycket:) Jag kommer iaf iväg och kommer till TV4 så jag hinner med en kaffe. Ser alltid till att komma i tid så jag hinner landa lite och förbereda mig för att röra på kroppen. När jag väl kommer igång och ser alla komma in på klassen så känns det så mycket lättare.

Det är en bekräftelse att dessa underbara deltagare tar sig upp på morgonen för att gå på min klass. Så jag hade en bra klass och sen var det PT kund.

 

Vid lunch hade jag en PT kund ute på Värmdö och vi passade på att vara utomhus och springa backe. Det började förstås att regna, men med fokus på teknik och löpsteg så kände man inte av att det regnade överhuvudtaget. Det var riktigt skönt att vara utomhus!

Nu sitter jag på House Of Shapes och laddar för att komma igång med min träning och sen är det Klass 19:30. Det ska bli jättekul då det är många som kommer och har varit full nästa varje gång jag kört klasserna. Jag ska börja komma igång min träning nu igen efter att sprungit Lidingöloppet. Jag har haft lång återhämtning och har varit sliten i kroppen, men det känns som kroppen är på G igen.

MIN TRÄNING:

Bröst

Bänkpress
Cabel cross
Flyes
Armhävningar

Triceps:
Enarms triceps press
Triceps press med rep (på cabel)
Dips
Pull over

Axlar:
Sidlyft
Axelpress

Ha det så fint och hoppas ni får en bra kväll:)

Nu ska det byggas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.