Oscar Jöback

Event i Linköping!

Det var inga lätta ben imorse när jag begav mig mot Linköping imorse. Visste inte riktigt hur jag skulle kunna stå på scenen kl 14:00 och köra en klass. Men det fick jag ta då:)
Jag är i stan kl 08:30 och hämtar lite produkter från Holistic som jag skulle bjuda på efter min klass.
10:10 är jag. Linköping och på Campushallen.

Träffar på arrangörerna Ulrika Olsson och Pernilla Norlin och så kul att få träffa er:)
Jag är tidigt på plats, men känner att det är skönt att slippa stressa och jag hinner landa innan jag ska köra min klass.
Massor av fina människor och sen härliga presentatörer som är på plats. Här har ni några som presenterade:

20120930-215057.jpg

Fredrik Andersson, Jessica Clarén, Cecilia Gustavsson, Emma Johansson

20120930-215158.jpg

Vännen Jorge Mix var med också:) Vi softar lite!

20120930-215630.jpg

Jorge kör Zumba klass

20120930-215702.jpg

Lunchen….mums!

Efter lunchen var det dags att köra. Nu hade jag värmt upp kroppen något, men jag haltade lite lätt upp på scenen. Så fort musiken kom igång var alla smärtor som bortflugna. Jag kände ingenting…..eller jag bestämde mig för att inte känna alls….:) fullt ös och massor av film som var med. Grymt jobbat alla ni som var med. Klassen var klar och smärtorna kom tillbaka direkt.
Nu var det bara att ta sig en dusch och sen åka hem igen.

Jag lyssnade på radion och jag fick en känsla av att jag var tvungen att hälsa på min mormor. Hon blir nu 90 år. Världens bästa mormor. Saknar verkligen den tiden när hon kunde gå riktigt och höll igång. När man kom hem till henne och det fanns färdig grillad kyckling hon gjort själv och som smakade gudomligt. Bara som hon kunde göra det! Nu är hon gammal och lite vimsig, men samtidigt närvarande.
Satt med henne 2 timmar och bara pratade om hennes minnen som yngre och saker som om det var någonting hon ångrat att hon inte hade gjort, men som nu är försent och hur det är att vara 90 år och hur hon hade föreställt hur det skulle se ut för henne i den åldern hon befinner sig idag.
Det var härligt att ha egen tid med henne. Jag hade köpt med mig bullar och mjölk som vi mumsade på medans vi pratade och det slank ner hos mormor.

Jag träffar henne allt för sällan, men jag tror att jag väljer att inte träffa henne för ofta då jag inte skulle klara av den dagen hon försvann för gott. Träffar jag henne mindre så är det som hon inte finns. Jag är iaf glad att jag kunde sitta med henne idag och hålla om hennes hand och krama henne och känna hennes doft. Den doften hon alltid haft och som är mormor.

Älskar henne och betyder så mycket för mig.

Hemma igen och ligger i soffan och mår bra i själen. Ögonblicken börja falla ner, så jag ska ta av linserna och på med mina glasögon.
Somnar jag….så somnar jag:)

20120930-215732.jpg

24 eller 25 November håller jag min utbildning i Linköping.
Där kan man anmäla sig på www.lhow.se eller maila direkt till [email protected]
” att utvecklas som instruktör”

Boka er någon av dagarna då detta är en utb på en dag endast.
Kostnad: 1150:-
Ingår: utb material, diplom, fika och lunch.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mica

    Söta rara du… Jag skulle på eventet och råkade se dig (försöka lååååångsamt) ta dig upp för trapporna inne i Campushallen och tänkte att det blir nog inget Dance for Life efter lunch. Men ack vad jag bedrog mig som tur var! 😀 Det var fabtastiskt roligt och svettigt, och man kommer på sig själv att tänka att man inte ska dansa för livet – dans ÄR livet!