Tävlingen är nära!!! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Tävlingen är nära!!!

Nu har timmarna börjat räknas ner och snart ska man vara på starten och börja simma. Det var idag på eftermiddagen som tävlingsnerverna blev påtagliga och sen har det hållit i sig;) jag ska snart gå och lägga mig och upp tidigt. Jag är med första gruppen som börjar kl 08:00. Jag åker hem till Bea som ska hjälpa mig med mina saker som jag ska ha till starten. Parkerar hos henne och sen går vi ner.

Jag har packat ner det jag behöver samt överdragskläder som jag ska ha efter tävlingen. Just nu känns det kanon i kroppen och hoppas på det även imorgon bitti. Simningen kanske det jag fasar för mest och sen cyklingen med de regler som måste hållas. 10 meter avstånd mellan cyklarna och förbikörning osv.

Tog mig ut nu vid 21:00 och testade cykeln och bromsarna. Det känns bra och hoppas att cykeln kommer vara med mig hela vägen imorgon. Gjort rent den så den ska känna sig fin imorgon.

Ätit massa mat och ska fylla på med något lätt imorgon och fylla på med massor av vatten. Nu är det en varm kopp The innan jag ska somna. Sover bättre då.

Jag landade idag från Umeå där jag har varit med på Korpen Konventet. De var sååååå kul och hade kunnat stanna kvar och bara mingla. Så tack korpen Umeå och hoppas på att få komma tillbaka:)

Nu stänger jag ner och ska fokusera!!!

20120825-225606.jpg

SPIF gäng står och snackar utanför tältet nedanför slottet. Jag var där nere och hämtade ut startnummer.

20120825-225711.jpg

20120825-225802.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.