Vaaaarmt!!! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Vaaaarmt!!!

Sitter och glor på TV och det är sååå varmt. Det är kanon att det är sommarväder, men jag svettas som en g_is. Idag har jag haft PT kund och även fått 4 nya PT kunder. Skönt när det kan börja fyllas på och jag får lite att göra under veckorna:) Förbereder lite inför helgen också. Stockholm, Norrköping och sen direkt ner till Växjö för att köra på söndag.

Imorgon blir det tidigt och ska ha ett första möte med en PT kund. Sen blir det att sitta och skriva. På eftermiddagen är det träning, PT kund samt BODYPUMP klass 19.30 på House Of Shapes.

Jag har så mycket energi och peppad som fääään och vill du komma igång med din träning så kontakta mig nu. Håller på att fylla upp mina dagar nu. Finns några tider kvar!!

Jag passade på att gå ut i skogen utanför huset och plocka blåbär…behövde bara stå på samma ställe och fyllde en hel matlåda:) ska plocka mycket nu när det finns så jag har hela vintern. Har en massa lingon utanför också och fyllde liten låda på några minuter.
Skönt att kunna springa ut och plocka när man vet att en liten ask blåbär i affären kosta rund 25 kr och dom smakar knappt blåbär.

Sov gott!

20120814-232417.jpg

Keso
Kvarg
Blåbär
Äpple
Kanel

20120814-232455.jpg

20120814-232514.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fian

  Men TACK för världens roligaste pass på konventet i Nkpg!!!
  Shit va jag körde skiten ur mig på Stepen!!
  Tjohooo!
  Hoppas att det kan komma fler tillfällen där du kommer och gästspelar i närheten (östergötland)
  Ha en fin sön.kv
  Hälsar hon som också äter ägg 😉