Ny vecka och träningsschema! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Ny vecka och träningsschema!

Då var det måndag igen och en ny vecka med träning:) Jag satt uppe rätt sent igår kväll och höll på med alla övningar jag ska ha i boken. Gäller att det känns bra med övningarna och att dom hamna på rätt plats och att programmen blir så man går igenom hela kroppen. Imorgon ska det fotograferas….spännande!

Jag har varit inne i stan och haft PT kund nu på morgonen och är tillbaka vid datorn och skriver. Varje minut är dyrbar för att hinna med allt. Så jag planerar varje dag nu så jag har allt på banan och slipper flacka runt och inte riktigt vet vad jag håller på med:)

Ikväll blir det styrketräning och 17:20 så har jag BODYPUMP på house of shapes. Tänkte jag skulle sen ta mig till Eriksdalsbadet och simma lite!

Detta är mitt träningsschema för denna vecka

Måndag:
16:00 Styrketräning
17:20 Bodypump klass
19:00 Simma

Tisdag:
07:00 Löpning Årsta
18:00 Styrketräna

Onsdag:
17:00 Simning
18:30 Styrketräna
19:30 Bodypump

Torsdag:
07:00 Intervaller på fotbollsplan. Barfota löpning!
10:00: Styrketräning hemma

Fredag:
07:00 Cykling
10:00 styrketräna hemma

Lördag:
09:00 Simma eriksdalsbadet
10:30 Styrketräna HoS

Söndag:
07:00 Cykling
09:00 löpning

Så nu är det bara att köra för fullt:)

Jag har fått mina fina Bullgarian Bag och testade förstås en på min PT kund:) Jag ska också testa dessa och det kommer att bli hård träning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.