Första Triathlon tävlingen 26 Augusti! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Första Triathlon tävlingen 26 Augusti!

Då var det bokat och klart:) Min första triathlon tävling börjar närma sig och den kommer att vara i Stockholm. det bra att köra sitt försat lopp på hemmaplan. Nu är det verkligen bara att ligga i och träna som bara den. Tur att mitt träningsschema är lagd för veckan och att det blir några träningstimmar denna vecka. Det blir just nu 14 timmar träning, men vem vet vad jag får för mig! Kroppen känns bra och idag fick jag träna ryggen, axlarna och lite biceps samt magen:) Då jag var tvungen att hämta lite saker i min lokal så fick jag hoppa över simningen, men den tar jag igen under veckan.

Maten gjorde jag i ordning tidigt idag så de var bara att stoppa i sig när jag skulle börja äta. Var lätt sugen på något sött och härligt, men nu när jag är anmäld till tävlingen så blir det inget för mig. Jag ska vara pigg i kroppen och knoppen. Ska få fason på mina sömn timmar också och att fylla på med vatten ofta under dagen. Glömmer så lätt och så blir det kaffe man häller i sig istället.

Tävlingen heter ITU WORLD TRIATHLON och kommer som sagt att vara i Stockholm….mitt i city:)

Dagen har flytit på och imorgon ska det fotograferas inför min bok. Lite pirrigt, men det kommer gå bra, Tar en övning i taget och bockar av listan. Hoppas på att vädret blir bra, men inte för varmt. Lagom är som alltid bra:)

 

Tack till alla som var med på BODYPUMP klassen idag….grymt jobbat och kul att det var så många där. Vi kanske ses på Onsdag 19:30 då jag kör igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.