Ny proteinbar från Holistic – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Ny proteinbar från Holistic

Sitter nu på House of Shapes och väntar på att komma igång med Booty och core klasserna. Jag har själv hunnit med att träna och det känns så skönt efteråt. Jag fokuserade på stabilitet, balans och lite smidighet. Det behövdes inte mycket vikter för att jag skulle börja svettas och känna den sköna brännande känslan i musklerna. Fokuserade på att ta i lika mycket med de muskler jag jobbade med och att inte kompensera när jag blev trött.

Detta kommer vara en bra grund för all de olika aktiviteter jag kommer hålla på med och få ut mer av simningen, löpningen och cyklingen.

Nu efter träningen återhämtar jag mig lite och tar mig en proteinbar som Holistic har skickat till mig. Fick en härlig kartong med godsaker som jag ska testa. Visar sen!! Denna protein bar var ett test och har inte kommit ut ännu och jag vill säga att den var mycket god.

Jag fick en dipp mitt på dagen när jag satt och skrev övningar på min bok och var tvungen att lägga mig en stund. Det var verkligen behövligt och hur skönt som helst, men effekten för min del blir att jag kanske inte kommer komma i säng och jag blir uppe sent….hmmmm. Not good, så jag får ta mig själv i kragen ikväll och dra mig till sängen och försöka. Det är viktigt med kontunitet med sömnen och rubbas den så påverkar det mig och jag känner direkt på min kropp att den inte hänger med i min träning eller att koncentrationen sviker.

Denna vecka blir det mycket träning och planerat schema. Jag kommer lägga ut ny övning ikväll som mannan köra. Stressa inte igenom övningarna jag lägger ut, låt det ta tid och fokusera. Man behöver inte hinna med alla övningarna. Ta en ena dagen och lägg 5 minuter på den övningen och nästa dag tar du nästa övning.

20120724-192314.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.