Oscar Jöback

SPIF Triathlon

20120701-232520.jpg

Jag har nu varit dålig några dagar, men har försökt att hålla igång så mycket som möjligt iaf. Jag har inte tränat, men jag har inte heller legat i soffan och segat.
Har druckit en massa vatten och druckit varmt gott te med honung samt ätit mat för att ge kroppen energi att stöta bort förkylningen. Så denna helg har varit bra fast det varit täppt och snorigt:)

Igår nämnde min vän Bea att hon hade skaffat en tidig födelsedags present och det vill jag säga att det var tidigt. September är min födelsedag:) Jag var nyfiken, men fick inte veta vad det var.

Idag efter att pysslat lite hemma tog jag mig in till stan för att lämna några träningsböcker i lokalen och sen skulle jag ta mig över till Bea.
Tanken var att vi skulle ta oss och cykla idag, men jag vågade inte och ville ta en dag extra utan träning. Så Bea var ute med SPIF.

Vi åt lite mat och drack lite kaffe och snackade och glodde på TV:)
Sen skulle jag få min lilla present…….var inte så liten…. hon gav mig medlemskap på SPIF.
Obeskrivlig känsla och en glädje genom hela kroppen. TAAACK snälla Bea för den fiiiina presenten.
Nu sak vi simma på Torsdag och utomhus. Jag ser verkligen fram emot alla dessa träningspass som SPIF arrangerar.

Imorgon ska jag träna och ha PT kund och sen hem och göra en storstädning. Har börjat plocka nu och bytt lakan. Nytvättade lakan är det bästa som finns:)

SOV GOTT. Kommer somna med ett stort leende på läpparna och bara drömma om all den underbara träning som ligger framför mig.

20120701-234629.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.