Oscar Jöback

Skriver på boken!

 

Tiden bara rinner iväg och snart är det dags att börja lämna in manuset för boken. Denna gång kommer det att vara med text:) Mina andra böcker har varit en del text, men mycket bilder. Jag har en del bilder även här för att kunna förstå övningarna, men text på hur man kan tänka och vart en fokus ska vara för att kunna maximera sin träning samt nå resultat som är långvariga.

Det ska väljas ut bilder och det ska göras bilder. Ska det vara utomhus eller ska det vara från min lokal. Allt är även beroende av vädrets makter:)
Boken kommer att släppas 2013 och jag har deadline till den 31 Augusti och sen ska den tryckas och säljas in i butiker som vill ha den och sälja.
Man får bara hålla tummarna att någon vill köpa in den:)

Idag har jag varit mesta delen i min lokal och jobbat stenhårt. PT kunder samt målat lite och fixat. Det finns alltid lite att göra hela tiden.
Hann tyvärr inte träna själv idag, men det får bli ändring på till imorgon. Jag måste se till att hålla igång för att inte tappa och snart är det vansbrosimningen.

Håller även på att kolla in lite hur jag ska göra om min hemsida/ blogg. Så jag har en fast sida och där finnas en flik som man kan komma in på min blogg.
Så jag funderar lite på hur den ska kunna se ut. Kollat med en design och få lite idéer för att det ska bli så bra som möjligt.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.