Oscar Jöback

Träning, Trött & varmt Te;)

En hel dag inne i stan med PT kunder och egen träning. Jag hade en ny PT kund idag samt en person som raggade upp mig på stan och ville ha PT timmar. Tur att jag hade visitkortet med mig som jag kunde dela ut:)

Den nya PT kunden är engelsk talande och det blir alltid lite annorlunda att förmedla och förklara på engelska. Låter alltid som svengelska i börja tills man börja hitta sina fraser för att peppa:)

Låter typ så här:

Come on…you can do it…..!!

Well done…one more time…!!

Go go go go go….push it…!!

10 more secound……dont give up…!

Jag vet!! Att jag bara kan komma på dessa svåra fraser. Det liksom bara kommer upp i mitt huvud…som rinnande vatten:) hehehehe! Kan snart helt flytande engelska när jag haft PT kunden några gånger:)

PT kunden var däremot mycket duktig och slet som ett djur.

Sen var det min tur att träna och det var lite segare och jag hade egentligen ingen lust att träna.
Men det var bara att byta om och köra igång. Idag blev det gott och blandat vilket jag själv tycker är roligast att göra. När kroppen väl hade blivit varm och jag kommit in i träningen så kändes det bra och jag hade hittat motivationen. Efter styrkan bytte jag byxor och tog på mig mina löparbrillor. Jag var redo att springa rund Årsta. Tog mig runt i lagom fart och hade energi hela vägen. Jag kände inte av något av höften eller knäna. Det kändes skönt att det inte var något som skulle påverka min löpning. Har inte satt mig på cykeln ännu, men jag kanske gör det imorgon för att känna efter hur det känns med knät.

Till helgen kommer det bli massor av träning. Bea och jag ska cykla på lördag och vår destination kommer att bli Gävle och tillbaka. Så är det någon som har en bra beskrivning för att komma på gamla gävlevägen får gärna skicka det till mig. Så jag får lite koll innan vi far iväg. Söndag kommer våtdräkten att åka på och det ska simmas utomhus. Om Bea inte ska träna med SPIF så simmar vi tillsammans, annars så simmar jag själv utanför mitt hus:)

Snart sova och hämta nya krafter inför imorgon.
Det blir BODYPUMP klass på House of shapes kl 19:30. Jag kommer vara där….missa inte dina träningstillfällen…. kom dit och träna med mig.

20120619-224513.jpg

Suttit och sneglat på fotbollen…fast det inte är det roligaste jag vet. Men när Sverige vinner så är det kul att titta.

Orre

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.