Det var på tiden:) – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Det var på tiden:)

Då var detta igång igen och det känns kanon. Jag har inte haft mailen heller då även det stängs av när hemsidan stängs av.
Vet inte riktigt om mailen funkar helt hundra ännu, men ingen brådska för min del ifa:) Har varit väldigt skönt att slippa mail på en vecka nu. Det blir liksom mer tid till andra saker och man ringer till varandra istället och gör snabba beslut direkt:)

Jag har haft en kanon vecka med massor av träning och maten har varit kanon. Jag känner mig i god form just nu och ska behålla denna känsla så jag orkar med vättern och vansbrosimningen osv.
Jag har kört periodisk fasta nu sen i måndags och äter på som vanligt, men under en viss tidsram och sen fastar jag resten av tiden. Känner mig ibland hungrig, men då tar jag mig lite kaffe eller så dricker jag vatten. Jag märker själv att jag faktiskt får i mig mer vatten nu då jag inte äter under en viss tid. Så vi får se hur resultatet blir sen och hur min kropp förändras med denna fastan. Har gjort en förebild. Har tränat 2 ggr / dag då det varit löpning – Intervallerna och sen styrketränat en hel del. massor av roliga övningar som jag kör.

Idag var jag och Johan Rosén ute och fotograferade inför mitt omslag på boken. Så vi får se vad förlaget tycker !! Johan ska få ta alla mina bilder till boken. Bra på form och färg samt ljus sättning. Till helgen kommer jag att åka till Göteborg och köra klasser på ELEXIA. Ska bli sååå kul:) Bea ska följa med för att träffa en massa kompisar under tiden jag kör klasserna:)

20120525-002120.jpg

Johan riggar upp för fotograferingen:) jag byter om till träningskläder så länge!

20120525-002240.jpg

20120525-002321.jpg

20120525-002338.jpg

Lite mat jag har ätit under veckan där proteiner har första parkett. Sen är det att steka med Holistic kokosoljan och ibland ta en tsk och bara stoppa i munnen:) Holistic protein pulver är kanon och Jaguar kört med deras tillskotts tabletter och känner mig mer piggare och klarare. Det känns säkrare att jag får i mig mineraler och vitaminer. Så jag fortsätter med detta:)

20120525-002744.jpg

20120525-002819.jpg

Vissa av mina PT kunder får inte ligga på en vanlig bänk. Det ska inte vara lätt för dem, men oj vad bra detta är för stabiliserande musklerna och så blir träningen mer effektiv för muskeln man jobbar med.

20120525-003030.jpg

Och de flesta kan se ut så här efter att de har kämpat till max:) utslagen hjälte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.