Laddar! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Laddar!

Halva dagen har gått och jag är så sugen på att träna. Jag får hålla igen för att orka med att köra BODYPUMP kvartalen ikväll. Ska bli roligt:) jag kommer att vara ledig lördag och söndag vilket känns fantastiskt. Det kommer att bli massor av egen träning. Imorgon är det cykling på schemat igen och hoppas på att vädret blir bra. Kanske lite intervaller på söndag samt styrketräning.

Jag vill verkligen bli snabbare med löpningen och jag fick reda på att det enda som ska få mig snabbare är just intervaller, intervaller och åter intervaller. Jag ska testa en ny intervall metod på söndag tror jag. Skit jobbigt kommer det bli, men testar man inte så blir man heller inte bättre på det.

Efter att suttit nu och jobbat lite i min IPad så ska jag iväg lite snabbt till Les Mills och sen till däck service. 17.00 kör kvartalen igång, så ni som ska vara med….vi ses snart!!

20120518-132704.jpg

20120518-132728.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.