Träning hela dagen! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Träning hela dagen!

Bodypump kvartalen har kommit igång nu och massor av entusiastiska instruktörer kommer på dessa utbildningar för att få ny koreografi och kanske träffa andra instruktörer och växla erfarenheter med varandra. Jag hade en fantastisk bodypump kvartal igår och fick uppleva samma energi och glädje idag. Energi bygger energi och man laddas för fullt.

Jag har burit med ni den nya bodypump stången som är lättare att ta på och ta bort vikterna.
Idag var stången och jag i Vasastan:)

20120517-214848.jpg

Efter kvartalen gick jag över till min lokal och körde med en PT kund. Det blev utomhus och sen styrka i lokalen. Stenhård träning är enda för framstegen:)

20120517-215142.jpg

Med tom magen var jag tvungen att stoppa i mig någonting. Jag hade inte riktigt hunnit med att få i mig mat, så en macka och kopp kaffe fick ge mig en lätt kick att hålla igång.
Min kropp hade fått jobba hårt på kvartalen då jag laddade på med vikter och maximera rörelserna och trötta ut dem, men jag och Bea hade bestämt träff efter att jag hade jobbat klart. Vi skulle ta oss ut och springa.
Det var lite stumt och tungt för benen, men efter att kroppen hade blivit varm och kommit igång kändes det hur bra som helst. Underbar känsla när kroppen bara säger att den skulle kunna springa hur länge som helst. Det blev iaf 13 km idag på 1 timme 9 minuter. Vi är nöjda och nu har kroppen fått mat i sig och börja bygga upp och ladda inför imorgon. Har kvartal även imorgon samt PT kunder. Till Helgen ska det cyklas igen och hoppas på minst 12 mil. Var så härlig känsla förra gången.

20120517-215714.jpg20120517-215724.jpg

20120517-215750.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.