Oscar Jöback

Ska vara på Radio1 nu Måndag 7 Maj Kl 10-12!

Jag brukar oftast sitta och lyssna på Radio 1 i bilen och då lyssna på Eva Rusz relations program. Även idag satt jag i bilen på väg hem efter att haft en PT kund imorse och lyssnade. Det var en hel del om adoption och anknytning och även exponering. Det har varit en hel del om  Carola och hennes adopterade tjej och hur det skulle kunna påverka den lilla tjejen senare i livet av den exponering som sker just nu. Det handlade om att knyta an till sina föräldrar och att även som adopterad så börjar man knyta an på nytt då det är nya föräldrar och att det är viktigt att få den tiden med sina föräldrar och inte exponeras på detta sätt.
Jag fick iaf känslor att svalla och tänkte att detta kan vara bra och diskutera lite djupare i och jag kände att jag ville berätta mina upplevelser när jag blev adopterad som 6 åring och hur det påverkat mig senare i livet och som jag jobbat med för att förstå vad som hände och varför jag är som jag är idag.

Så jag tänkte att jag ska vara med i Evas program.

Kommer hem och skickar iväg ett mail och 5 minuter senare ringer dom.

Så på MÅNDAG 7 MAJ kommer jag vara med i programmet och det är Adoption som kommer vara i fokus. 2 timmar mellan 10.00 – 12.00 kommer jag vara där. Så hoppas ni kan lyssna då och kanske ringa in med egna synpunkter, frågor och funderingar.

 

Ska bli jätte spännande och jag ser verkligen fram emot detta.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.