Oscar Jöback

1 Maj och Kalas

Idag är det en stor dag….det är min brors födelsedag:) Slog mig när jag var hemma hos honom och hans fru att det var 31 år sen som han var 3 år gammal och hans lilla son är nu snart 3 år gammal. Samma energi och samma envishet. Som att se sin bror springa omkring och leka…. Som en bild man har i huvudet, men i verkligheten:) Låter konstigt, men det är som sagt som att titta på brorsan när han var 3 år gammal. Det har varit jätte härligt att umgås med dem idag och sen att mamma och Bertil var där också gjorde det hela mycket bättre. Alltid trevligt att träffa familjen och bara umgås innan alla drar åt varit håll igen.

Positiv överraskning att det inte var tårta utan en härlig fruktsallad och vattenmelon. Me like!
Kaffe med en fruktsallad och min kesella jag hade i min väska blev kalas för min del:)

Jag började självklart dagen med att köra med 2 PT kunder för att sen köra egen styrketräning. Var i min lokal och det känns jättebra att vara där. Klart att jag skulle vilja att duschen var större, men det funkar och det finns om någon vill ta en dusch. För min del blev det idag Rygg och biceps träning. Känner mig i god form och ser fram emot att träna imorgon. Efter att jag hade varit hos brorsan så skulle jag träffa upp Bea för att ta sig ut och springa, så jag åker hem till henne direkt och upptäcker till min besvikelse att jag glömt mina löparskor hemma. Hade dem morse, men jag åkte hem en snabbis innan jag drog på kalas och glömde dem då:( jag var så sugen på att springa och vi hade tänkt oss att det skulle bli 20 km idag. Var så laddad…. Så jag fick hoppa löpningen idag och när jag kom hem var det för sent. Tror nog att Bea kom iväg iaf….lyllos henne.

Jag fick sätta mig ner och fortsätta skriva på boken. Det känns kanon och det flyter på bra. Det kommer bli bra och jag skriver på. Sen ska jag skicka det jag skrivit till bokförlaget som rättar och ger feedback och frågar om jag har varit oklar. Det måste vara en text som alla ska förstå!

20120501-222644.jpg

20120501-222656.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.