Oscar Jöback

Uppe med tuppen!!

Idag blev det 1 PT kund som körde stenhårt och var helt slut efteråt. Kul med peppande PT kunder som verkligen vill förändra och satsar…så bra jobbat tjejen.
Det klart att PT gör ett visst jobb med att träna en kund, men sen är det upp till PT kunden vad den gör utav det hela. Det spelar ingen roll om en PT kund får alla olika program och kostprogram om man ändå inte följer det och kör något annat. Bortkastad tid på något som inte kommer ge några resultat över huvudtaget.
Jag kan verkligen se skillnad från kund till kund, där en PT kund rasar i vikt och följer allt till punkt och pricka medan någon annan under samma tid inte har förändrat någonting och skyller på olika saker.

Jag fick möjlighet att träna lite själv också, vilket var mot strävande i början, men när jag väl var igång så gick det kanon. Så fort jag kommer igång med min kropp så märker jag hur mycket skönare kroppen blir. Jag känner mig smidigare, starkare och framförallt piggare och gladare. Jag kanske tar mig iväg och springer i eftermiddag/ kväll. Det är inte långt kvar till Göteborgsvarvet och jag måste hålla igång löpningen nu:)

20120430-144745.jpg

Äta lite mat och nu till lunchen blev det en stor laddning av äggröra, tomater och nu ska jag fortsätta svulla:)
Passa på att vara ute nu i det vackra vädret. Jag har alla dörrar öppna för att få in frisk luft i huset.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.