Oscar Jöback

Holistic!!

Dagen började med en försovning och slutade kanon:)
Jag körde PT kunder på TV4 innan min Muskelklass kl 12.00. Slängde mig sen in i bilen och plockade upp Jennie Widegren. Vi skulle till Motala och åka till Holistics huvudkontor för att möte. Självklart så var trafiken extrem och det var den ena bil olyckan efter den andra och vinkade inte ens tagit oss ut ur stan:/ och sen var det extra mycket polisbilar ute och kollade trafikanter.

20120427-002646.jpg

Vi berättade lite om oss och Holistic fick berätta lite om deras företag och hur deras produkter tillverkas och hur deras filosofi är. Vi blev bjudna på mat när vi kom och sen innan vi skulle åka så var det rundvandring i deras stora lagerlokal där allt finns. Vi packade våra påsar till bredden som vi fick ta med oss hem. Tack snälla:) Vi ska försöka hitta ett bra samarbete där jag kan få in Holistic i olika sammanhang och att själv testa vad som funkar för mig och hur jag påverkas utav produkterna. Tanken är även att jag ska kunna finna de produkter som passar just mig och som jag behöver ha för att fungera och prestera som max.

Efter det så var det bara att sätta sig i bilen och åka hem igen:)
Tack för idag och tack Jennie för långa samtal om livet, jobbet….precis allt mellan himmel och jord.

20120427-003244.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. oscar

    Hej Jenny!
    Det ska jag absolut göra:) Det är lite småsaker jag måste fixa till först och sen ska ta dit en fotograf som kan ta grymma bilder som jag ska ha uppe.
    MVH
    Oscar

  2. Jenny

    Hej Oscar! Kan du inte visa fler bilder på din lokal? Nyfiken 🙂
    Tack för en bra blogg!
    Hälsningar Jenny