Oscar Jöback

Måndag morgon!

20120305-082831.jpg

20120305-082845.jpg

Ännu en dag fick man vakna upp till en fantastisk utsikt. Det är svårt att vakna upp och känna…åhhhh vad jobbigt det blir idag när man får vakna upp till detta:)
Lycka är även när man ser en annan bild från sin lokal där ljud dämpande golvet har kommit på plats och det formar sig sakta men säkert. Visst vill jag komma igång nuuuuuuu, men jag vill också att det ska vara tip top när jag öppnar upp. Hellre några veckor sen än att jag inte öppnar alls.

Ljuddämpande golvet ska flyttas lite grann så det blir med centrerat till väggen. Den är tyvärr inte bara att flytta, så concept killarna kommer och hjälper mig med det. Dom är sååå jävla grymma:)
Tack för all er hjälp!

Idag efter min PT kund kl 09.00 så tar jag mig till lokalen och ska lägga golvet i första rummet man kommer in i. Så jag har några timmar framför mig och jag bör hinna med det idag. Ska bli spännande och se hur rummet kommer att förändras med att det nya golvet läggs ut.
Får lägga ut före och efter bilder.

Till helgen åker Bea och jag upp till Hede. Vi ska köra PT och klasser för Hede borna:) Så boka er nu så ni får plats! Åker upp Torsdag morgon och kommer vara lediga hela dagen på fredag. Jag ska få åka skoter och vi funderar på att ta med längdskidorna. Man jobbar lite annorlunda….. Vi tränar inte innan Vasaloppet utan vi tränar längskidteknik efter Vasaloppet:)

Ha en underbar dag och ta vara på denna dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.