Helt vanlig Onsdag. – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Helt vanlig Onsdag.

I lugnan ro sitter jag hemma och låter min kropp återhämta sig efter Vasaloppet och den långa bilfärden hem. Både Bea och jag var helt slut i kroppen, men idag onsdag så skulle båda upp och jobba.
Jag får tyvärr ett återbud på PT kund som ringde sig sjuk…..då låg kvar och drog mig i sängen:) Tar det lilla lugna och ser i min kalender att jag inte ska ha en PT kund förrän 14.30. Så jag börja fixa och dona lite, skickar lite fakturor osv osv. Plötsligt kommer ett sms där det står att “vi ses snart…vad ska vi träna idag”….hjäääälp:/ Vad har jag missat! Jag har glömt skriva in en PT kund i kalendern och vi skulle träffas om 45 minuter från det att jag fått sms:et. Jag tappar alla känningar i kroppen och plötsligt kan jag springa runt som bara den:) Slänger ner allt jag kommer behöva under dagen och sen bara fara iväg. Kommer 5 minuter sent! Det är också så att denna underbara PT kund bilar typ 14 mil in till Stockholm och sen tillbaka hem. Så jag är glad att jag hann in och vi kunde träna.

14.30 var det dags för Ålands tjejerna som var på besök i Stockholm. Vi tränade kondition och styrka och de har ett tränings upplägg som ska följas. Tjejerna fick sätta sina mål och del mål med sin träning och vi ska kolla av allt på halva vägen:)

Efter det så fick jag en kort vila och sen ny PT kund. 3 PT kunder efter varandra för att sen avsluta med en härlig BODYPUMP. Tror det var 20 stycken engagerade medlemmar och det var kanon kul att köra klassen idag. Trodde inte att jag skulle vara kapabel att kunna köra klassen med min värk, men det gick det med och det känns bättre nu efter den träningen.

Nu ska jag snart sova och fånga en ny dag. Börjar den med att träna med Jonas. Så totalt 3 PT kunder och sen 2 klasser och sen ett möte med bokförlaget inför min nya bok som kommer ut 2013.
Efter mötet drar jag direkt upp till Mora och laddar inför Stafetten på fredag. Åker hem på fredag kväll och sen köra kvartalen kl 10.00 i Stockholm för att sen köra med en PT kund som är i stan över helgen. Avslutar underbara lördag med att fara till Linköping och håller en kvartal på kvällen. Sen är det hem och softa:) söndag nästan ledig 1 PT kund!

 

SOV Gott och ta hand om dig där ute:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.