Hemma och värk i kroppen:) – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Hemma och värk i kroppen:)

Efter gårdagens Vasalopp så var det skönt att kunna sova ut imorse utan att väckarklockan ringde. Ljumskarna och baksidan axlarna kändes mest och därefter resten av kroppen. Jag vill minnas att jag var mer slut förra året:) Vi tog det lugnt idag och stressade inte iväg hem, utan Bea och jag tog det lugnt, käkade frukost, tittade lite på TV och städade stugan som vi har fått bo i. Tack igen Annelie och Marcus för att vi fick tak över huvudet och bo i den fantastiska stuga ni har.

Jag är sjukt nöjd med resultatet jag fick på vasan. Jag tog in med nästan 40 minuter detta år. 6.57 blev tiden och nästa år blir den ännu bättre. Det var sjukt jobbigt då det snöade hela tiden vilket gjorde att spåren snöade igen och till slut så fanns det bara ett spår kvar som alla åkte på. Kroppen kändes stark hela tiden och jag tog korta snabba pauser och sen drog igen. Förra året blev pauserna betydligt längre.
Även om det var kallt vid starten kl 07.00 så hade jag precis lagom med kläder på mig för att det inte skulle bli jobbigt eller för varmt under loppet. Ett underställ och sen skiddräkt som jag fick låna. Har man för mycket på sig så blir det bara jobbigt….. Så det var värt att stå och huttra vid starten;)

Nu är det bara att ladda om, imorgon och på torsdag är det PT kunder samt klasser. Torsdag kväll drar jag upp till Mora igen och kör Vasa stafetten på fredag. Det kommer jag,
Jan Ottosson, Peder, Magnus Mhyr och Thomas Wassberg

20120228-225731.jpg

Magnus Mhyr

20120228-225821.jpg

Thomas Wassberg

20120228-225857.jpg

Jan Ottosson

Så jag har lite att prestera på fredag. Dessa grabbar kommer åka fort och det får även jag göra. Kanske jag kommer dö på kuppen, men det får jag göra när jag lämnat över staffet pinnen till nästa person:) tunga grabbar i mitt team och vi åker för sportnetwork. Kan tänka mig att det är mångas dröm att få åka med dessa grabbar och nu får jag göra detta. Måste ha en bild på teamet att hänga upp i lokalen sen:)

Nu ska jag sova och förbereda för imorgon. Har just nu svårare för att lyfta armarna pga avsatt det värker i mina axlar:)

Sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.