Oscar Jöback

En röst i natten:)

Sitter här mitt i natten och kan inte sova. Jag somnade direkt framför TV och sen när jag skulle lägga nig i sängen så var det kört. Där låg jag och funderade och tänkte på alla olika saker.
Jobb, lokalen osv osv. Då är det inte bra att ligga kvar, utan bara ta sig bort från sängen och vara vaken någon annanstans. Jag värmde på lite vatten och gjorde mig en kopp the, med lite honung. Lite varmt i kroppen får mig att känna mig lugnt och kommer kunna sova bättre.

Jag hoppas verkligen att allt ska gå vägen nu när jag snart ska komma igång. Vill bara bli klar och köra träningen, Coaching och terapin till 100%.

Nu till helgen är det Nike Blast Conventet och jag kommer hålla en föreläsning samt en bodypump med Petter och Line. Ska bli kanon kul!

Sitter och även funderar lite på varför vissa människor kommer igång med sin träning och sen bara lägger av? Vad skulle vara det bästa för att en kund skulle få träning att bli till en vana?
Jag har mina tankar om det och kommer troligen att skriva om det i min kommande bok som ska släppas 2013. Det är så spännande att fundera och läsa igenom olika träningsböcker och sen även terapiböcker. Då får man en bra överblick och förståelse till varför vi människor gör våra val och handlingar. Varför det kan bli knasigt ibland och andra gånger så blir det så klockrent perfekt:)

Jag ska inte fördjupa mig mer idéerna just nu….då blir det att jag tänker på det nu när jag ska sova:)
Börjar känna John blund komma till mig igen, så de bäst att gå tillbaka till sängen.

Sov gott till er som fortfarande vakna.

Orre

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.