Oscar Jöback

Mot Bruksvallarna

20120119-095832.jpg

Nu bär det iväg mot bruksvallarna…. Sitter i bussen och bara känner hur jag kommer ner i varv mer och mer. Nu ska jag verkligen ta mig tiden att bara ta hand om mig själv och inte tänka så mycket:) Min hjärna kan gå i högvarv ibland där idéer, planer och livet tar upp så mycket ibland att jag glömmer att bara stänga av. Nu ska det bli skidåkning hela dagarna och träna inför Vasaloppet.

Jag åker upp med ett stort gäng på ca 40 st och det är SportNetWork som ordnar detta:)
Våra tränare för dessa dagar är fyrfaldige vasaloppsegraren Jan Ottosson och OS- guldmedaljören Anna Olsson från Turin OS 2006.
Så det känns lyxigt att få tips och teknikträning av dem:)

20120119-100752.jpg

Kommer hem igen på söndag kväll med ny energi och laddad till max inför kommande vecka.
Jag ska inhandla golv till lokalen, det kommer en kille som ska hjälpa mig med att spackla taket och måla. El- kille från fastigheten ska hjälpa mig med elen förstås. Så det är en del som ska göras nästa vecka.
Igår körde jag med nästa alla mina PT kunder och avslutade dagen med att köra min Bodypump klass 19.30 på House of shapes. Mycket folk och jag hoppas att det håller sig så.
Bra jobbat till er alla som var med och utmanade er:)
Nu har vi kommit till mitten av månaden och de som satsat och bestämt sig för att komma igång börja trappa ner nu. Slår aldrig fel:) Så nu börjar det bli plats på gymet igen.

Du som verkligen håller dig kvar och följer ditt nyårslöfte…bra jobbat!

By The way….älskar att åka bil och bara ta in allt som kommer förbi en.
Ni kommer höra mer från bruksvallarna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.