Oscar Jöback

The Academy event!!

20120115-012250.jpg

Åkte till Halmstad igår och idag var det The academy eventet. 2 klasser och 1 föreläsning skulle jag köra. Alla delarna var hur roliga som helst och jag njöt verkligen av varje del. Kände mig pigg på klasserna och även om jag hade föreläsningen direkt efter en klass, så kändes det bra att hålla föreläsningen. Det är så kul att få vara med på The academy eventet och maneger gärna om det år efter år. Efter dagens slut och det känns tom så var det dags att sätta sig i bilen och bege sig hem igen. När man reser så långt och efter att man jobbat en hel dag så kommer tröttheten snabbt över en och man måste stanna upp och vila lite. Nu var jag inte ens trött, utan hade bara en massa härlig energi och kände mig så motiverad med allt som jag ska ta mig för under detta år.
Tack igen The Academy för denna gång och tack till er alla som var med på mina klasser och till er som kom på min föreläsning och ville lyssna på mig.

Imorgon söndag är jag helt ledig och ska bara slappa. Lite sovmorgon ska sitta fint:)

Sov gott

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny M

    Alltså, jag gick från det där eventet med ett leende på läpparna! Tack för 2 sjukt roliga pass =D
    Föreläsningen skrattade jag mig mest igenom med en stuns av allvar, vilken karisma du besitter… Tack!!!

  2. Linda Rö

    Tack själv Oscar! Jag var på ditt pass (det innan föreläsningen) och vilken energi du har! Jag kan verkligen inte step-up, men det var så roligt och bra koegraferat att det gick av bara farten! Härligt! Önskar bara jag vågat stå längre fram så jag sett mer! Ser verkligen fram emot nästa tillfälle att köra ett pass för dig!
    Ha det underbart!
    Kram Linda